!
!
1-2 days
R5W
Paino: g

Tehovastus

Tehonkesto 5 W. Tarvitessasi suurempaa tehonkestoa, vastusarvon voi tehdä kahdesta tai useammastakin vastuksesta rinnan tai sarjaan kytkemällä. Teholedeille sopivia vastusarvoja löydät tehovastustaulukosta.
1-2 days
Paino: g

2-komponenttimassa, lämmönkestävä

Teholedien kiinnitykseen sopiva lämmönkestävä ja lämpöä johtava massa. Toimitetaan kahdessa muovisessa ruiskussa, 2 x 3.5 g. Molemmista putkiloista puristetaan samankokoiset vanat alustalle ja sekoitetaan. Massa säilyy kiinnityskelpoisena n. 5 minuuttia. Suljettu putkilo pysyy toimintakelpoisena useita kuukausia. Kovete (putkilo B) alkaa huonontua ensin ehkä puolen vuoden jälkeen. Erittäin vahvaa kovettuneena, kokeiluissa jopa katkennut piikkarien korko pysyy ehjänä pitkään.  Huom: tämä on liian rajua kiinnitysainetta esim. led-rungoille, huoltotapauksessa paneeli lähtee katosta, mutta led-runko ei irtoa paneelista.
1-2 days
76344
Paino: g
Larger picture

Säädin led-sarjoille

Säädin sopii lähes kaikille led-sarjoille. Potentiometriin on juotettu 5 metriä johdinta valmiiksi. Kytketään led-sarjan virtajohtoon. Säätimen mukana tulee haaroitusliitin led-sarjaan sekä musta muovinuppi (ø n. 16 mm), vaihtoehtona alu-nuppi ja tietysti asennusohje. Akselin voi sahata sopivan pituiseksi.  Valitse ledien käyttöjännitealue, niin saat sopivan vastusarvon potentiometrille.

 

1-2 days

Elektroniset led-himmentimet