vertailu

Led-sarjat ilman virtalähdettä

Ilman virtalähdettä toimitettavat led-sarjat ovat ensisijaisesti tarkoitettu 12 voltin käyttöjännitteelle. Aurinkosähkölle, ajoneuvokäyttöön tai vastaavaan, jossa virtalähde tai akku on nimellisjännitteeltään 12 V DC, mutta latausjännite on paljon korkeampi, kannattaa käyttöjännitteeksi ilmoittaa 14 V. Jos aiot käyttää sarjan ledejä muulla jännitteellä kuin 12 V, muista mainita jännite tilauksen yhteydessä lisätietoja rivillä tai erillisellä sähköpostilla.

Tarkemmat tiedot virtalähteistä ja himmentimistä löydät täältä: virtalähteet   himmentimet

Led-sarja 12 V, 6 lediä

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää 6 kpl ledejä. Kukin led on asennettu kromattuun metallirunkoon ja varustettu 5 metrin kytkentäjohdolla etuvastuksineen. Sarja on tarkoitettu 12 voltin jännitteelle.
 

Led-sarja 12 V, 8 lediä

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää 8 kpl ledejä. Kukin led on asennettu kromattuun metallirunkoon varustettuna 5 metrin kytkentäjohdolla ja etuvastuksella. Sarja on tarkoitettu 12 voltin jännitteelle.

 

Led-sarja 12V, 10 lediä

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sarja sisältää 10 kpl ledejä. Kukin led on asennettu kromattuun metallirunkoon varustettuna 5 metrin kytkentäjohdolla etuvastuksineen. Sarja on tarkoitettu 12 voltin jännitteelle.
 

Led-sarja 12V, 12 lediä

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sarja sisältää 12 kpl ledejä. Kukin led on asennettu kromattuun metallirunkoon varustettuna 5 metrin johtimella etuvastuksineen. Sarja on tarkoitettu 12 voltin käyttöjännitteelle. 
 

Led-sarja 12V, 16 lediä

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sarja sisältää 16 kpl ledejä. Kukin led on asennettu kromattuun metallirunkoon varustettuna 5 metrin johtimella etuvastuksineen. Sarja on tarkoitettu 12 voltin käyttöjännitteelle.
 

Led-sarja 12 V, 24 lediä

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sarja sisältää 24 kpl ledejä. Kukin led on asennettu kromattuun metallirunkoon ja varustettu 5 metrin kytkentäjohdolla etuvastuksineen. Sarja on tarkoitettu 12 voltin jännitteelle.
 

Led-sarja 12 V, 32 lediä

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sarja sisältää 32 kpl ledejä. Kukin led on asennettu kromattuun metallirunkoon ja varustettu 5 metrin kytkentäjohdolla etuvastuksineen. Sarja on tarkoitettu 12 voltin jännitteelle.
 

Lisäled, valkoinen 12V

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää ledin asennettuna kromattuun metallirunkoon ja on varustettu 5 metrin kytkentäjohdolla etuvastuksineen. Led on tarkoitettu 12 voltin jännitteelle.
 

Verkkolaitteita löytyy tarvittaessa

 • Tuotekuvaus