Double-click here to change image

Led-nauhat IP68, RGB (monivärinen) 7.2 W

Nadenex on nyt Suomessa. Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  -> ledlife.fi/

30 lediä / metri. Led-tyyppi 5050. Täysin vesitiivis, sopii jopa allaskäyttöön.

Kaikissa malleissa taiwanilaiset led-chipit ja oikein suunniteltu nauha, hyvä hyötysuhde.

Tehonkulutus max. 7.2 W (0.6 A) / metri. Käyttöjännite 12 V DC. Voidaan katkaista 10 cm:n välein, pienin tilauserä 0.1 m.

 

 

Yhdellä virransyötöllä maksimissaan n. 5 metriä nauhaa.

LNRGB_12_mm

Led-nauha IP68, RGB, määrämittainen

  • 1-2 days
  • Tuotekuvaus

Allaskäyttöönkin soveltuva, täysin vesitiivis RGB-led-nauha. RGB-ohjaimella lisättynä saat upean väriefektin esim. uima-altaalle tai kylpytynnyriin. Yksinkertaisimmillaan voi jokaiselle värille (sininen, punainen ja vihreä) laittaa oman kytkimen ja valita minkä värinen on tämän päivän pulahdus. Toimii turvallisesti 12 voltilla. Nauhan mitat: leveys 12 mm, korkeus 4 mm. Umpeenvalettu, kirkas ja taipuisa nauha. (tarkennettuna: taipuisa ei tarkoita sivusuuntaa). Nauhan päät on huolellisesti tiivistettävä massalla asennuksen yhteydessä  Pohjassa ei ole tarranauhaa, IP-luokituksesta johtuen. Täyden rullan (5 m) mukana tulee kiinnitystä varten muutama läpinäkyvä muovikiinnike, yhtä hyvin voi käyttää sopivaa liimaa tai kiinnitysmassaa. Huom. tilattava määrä pitää olla 10 cm:n jaolla.
LNRGB_12_5

Led-nauha IP68, RGB, 5 metrin rulla

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Allaskäyttöönkin soveltuva, täysin vesitiivis RGB-led-nauha. RGB-ohjaimella lisättynä saat upean väriefektin esim. uima-altaalle tai kylpytynnyriin. Yksinkertaisimmillaan voi jokaiselle värille (sininen, punainen ja vihreä) laittaa oman kytkimen ja valita minkä värinen on tämän päivän pulahdus. Toimii turvallisesti 12 voltilla. Nauhan mitat: leveys 12 mm, korkeus 4 mm. Umpeenvalettu, kirkas ja taipuisa nauha. (tarkennettuna: taipuisa ei tarkoita sivusuuntaa). Nauhan päät on huolellisesti tiivistettävä massalla asennuksen yhteydessä  Pohjassa ei ole tarranauhaa, IP-luokituksesta johtuen. Täyden rullan (5 m) mukana tulee kiinnitystä varten muutama läpinäkyvä muovikiinnike, yhtä hyvin voi käyttää sopivaa liimaa tai kiinnitysmassaa.