kip_kuitu_set_3

Kuitupaketit valoverho- ja vesiputousefekteihin

Valokuituna on "kipinöivä" sivustasäteilevä valokuitu. Projektoreissa on vakiona monivärinen efektikiekko. Lisävarusteena on saatavana sininen tuikekiekko ja valkoinen tuike.

Paketoimme kipinäkuitusarjoja myös asiakkaan antamilla mitoilla. Hinta koostuu projektorin hinnasta ja kuitumenekistä riippuen kuidun metrihinnan mukaan.  Kuitujen hinnat löytyvät täältä.

Valokuitupaketti kipinäkuiduilla 50 x 2m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Projektori 50 W ja 50 kpl 0.75 mm:n kipinävalokuitua. Kuitujen pituudet 20 x 2 m, 15 x 2.2 m, 15 x 2.4 m. Näillä pituuksilla saa tehtyä esim. 1.8 m korkean ja n. 1 metrin levyisen riippukuituverhon, kun projektori sijoitetaan heti verhon taakse yläosan korkeudelle. Kipinäkuitu on päällystettyä valokuitua, joka laskeutuu melko hyvin, mutta paras lopputulos saadaan liimaamalla kristallipäätteet jokaisen kuidun päähän. Kristallit löytyy täältä. Lisäkuvissa periaatekaavio asennustavasta.

Valokuitupaketti kipinäkuiduilla 50 x 3m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Projektori 50 W ja 50 kpl 0.75 mm:n kipinävalokuitua, vaihtoehtoisesti ø 1.0 mm. Kuitujen pituudet 20 x 3 m, 15 x 3.2 m, 15 x 3.4 m. Näillä pituuksilla saa tehtyä esim. 1.8 m korkean ja n. 1 metrin levyisen riippukuituverhon, kun projektori sijoitetaan verhon yläosasta enintään yhden metrin päähän. Lähempänä verhon yläosaa sijoitettuna saadaan jopa 3 metriä korkea verho. Kipinäkuitu on päällystettyä valokuitua, joka laskeutuu melko hyvin, mutta paras lopputulos saadaan liimaamalla kristallipäätteet jokaisen kuidun päähän. Kristallit löytyy täältä. Lisäkuvissa periaatekaavio asennustavasta.

Valokuitupaketti 3x0.75mm kipinäkuiduilla 50 x 3m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Projektori 100 W ja 50 kpl 3 x 0.75 mm:n kipinävalokuitua. Kuitujen pituudet 20 x 3 m, 15 x 3.2 m, 15 x 3.4 m. Näillä pituuksilla saa tehtyä esim. 1.8 m korkean ja n. 1 metrin levyisen riippukuituverhon, kun projektori sijoitetaan verhon yläosasta enintään yhden metrin päähän. Lähempänä verhon yläosaa sijoitettuna saadaan jopa lähes 3 metriä korkea verho. 3 x 0.75 mm:n kuidussa on kirkkaan kuoren (ø 3.5 mm) sisällä kolme 0.75 mm:n kipinäkuitua, laskeutuu melko hyvin, mutta paras lopputulos saadaan liimaamalla kristallipäätteet jokaisen kuidun päähän. Kristallit löytyy täältä. Lisäkuvissa periaatekaavio asennustavasta.  Projektorin teho on 100W, varustettuna kauko-ohjauksella ja hitaalla efektimoottorilla (0.8 r/min). Lisävarusteena saatavana kuidun pituuden säätöön lukitusholkkeja, Holkkien kanssa ei tarvita liimausta ja kristallin liimauksen jälkeen jokaisen kuidun pituutta voidaan hienosäätää helposti.

Kuidun lukitus ja säätöholkki

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Kuidun lukitusholkki. Soveltuu parhaiten ulko-ø yli 3 mm:n kuiduille, alle 2 mm:n kuiduille ei kiristy. Valoverho- ja vesiputousasennuksissa erittäin hyödyllinen: kristallien liimauksen jälkeen saadaan jokainen kuitu säädettyä oikeaan pituuteen, kuidun liimausta läpivientilevyyn ei tarvita. Holkin sisällä on jousimekanismi, joka kiristyy kuitua vasten, painamalla keskiholkkia, lukitus aukeaa ja kuitua voi liikuttaa. Asennusaukon ø 12 mm, asennuslevyn paksuus maks. 10 mm. 

Valokuitupaketti 3x0.75mm kipinäkuiduilla 100 x 3m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Projektorina järeä 45 watin ledprojektori.  100 kpl 3 x 0.75 mm:n kipinävalokuitua. Kuitujen pituudet 20 x 3 m, 20 x 3.2 m, 20 x 3.4 m, 20 x 3.6 ja 20 x 3,8 m. Näillä pituuksilla saa tehtyä esim. 1.8 m korkean ja n. 2 metrin levyisen riippukuituverhon, kun projektori sijoitetaan verhon yläosasta enintään yhden metrin päähän. Lähempänä verhon yläosaa sijoitettuna saadaan jopa lähes 3 metriä korkea verho. 3 x 0.75 mm:n kuidussa on kirkkaan kuoren (ø 3.5 mm) sisällä kolme 0.75 mm:n kipinäkuitua, laskeutuu melko hyvin, mutta paras lopputulos saadaan liimaamalla kristallipäätteet jokaisen kuidun päähän. Kristallit löytyy täältä. Lisäkuvissa periaatekaavio asennustavasta.  Projektorin teho on 45W, varustettuna kauko-ohjauksella. Lisävarusteena saatavana kuidun pituuden säätöön lukitusholkkeja, Holkkien kanssa ei tarvita liimausta ja kristallin liimauksen jälkeen jokaisen kuidun pituutta voidaan hienosäätää helposti.

Tuikekiekko halogeeniprojektoriin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Vaihtokiekko monivärisen vakiokiekon tilalle. Toimitetaan irrallisena tai projektoriin vaihdettuna. Jälkimmäisessä tapauksessa monivärinen kiekko tulee irrallisena. Huomaa, että 50 W ja 75 W:n projektoreihin menee sama kiekko, mutta 100 W:n mallissa kiekko on isompi, valitse oikea. Projektorin kanssa tilattuna tarkistamme sopivuuden.