3528ip68

Led-nauhat IP68, 4.8 W/m, 12 V

Nadenex on nyt Suomessa. Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  -> ledlife.fi/

60 lediä/metri,  led 3528

Täysin vedenpitävä, umpeen valettu nauha.

Kaikissa malleissa taiwanilaiset led-chipit ja oikein suunniteltu nauha, hyvä hyötysuhde.

Tehonkulutus 4.8 W (0.4 A) / metri, käyttöjännite 12 V DC.

Yhdellä virransyötöllä maksimissaan n. 5 metriä nauhaa. Asennuksen yhteydessä nauhan päät on huolellisesti tiivistettävä tiivistysmassalla, jos nauha laitetaan veden alle. Muilta osin nauha on täysin vesitiivis sellaisenaan.

LN_IP68_4

Led-nauha IP68, 5 metrin rulla

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Led-nauha, vedenpitävä, on pakattu 5 metrin keloihin. Rullassa molemmat päät on tiivistetty silikonitulpalla ja silikonilla, mutta asennuksen yhteydessä päät on huolellisesti tiivistettävä käyttöön soveltuvalla tiivistysmassalla. Nauhan ulkomitat : 12 x 4 mm. Käyttöjännite 12 V DC. Nauhan tekniset ominaisuudet samat kuin kuivan tilan nauhalla. Tilaamalla nauhaa täysinä rullina saa edullisemman hinnan ja tehtaan avaamattoman pakkauksen. Värit: lämmin valkoinen, viileän valkoinen ja sininen. Kostean tilan nauhassa ei ole tarrakiinnitystä vaan nauha kiinnitetään esim. silikonimassa- tai liimatipoilla.
LN_3528_IP68_mm

Led-nauha IP68, määrämittainen

  • 1-2 days
  • Tuotekuvaus

Vesitiivistä led-nauhaa, määrämittaan tilattavissa . Huom! päät leikkauksen jäljiltä, suojattava esim. silikonilla johtimien liittämisen jälkeen. Johtimien liittämistapa: juottaminen. Värisävyt: viileän valkoinen ja sininen. Käyttöjännite 12 V DC. Muut tekniset tiedot, ks. yllä. Tilattaessa useampi metri, toimitetaan yhtenäisenä nauhana, rulla max. 5 m. Huom. tilattavan määrän on oltava 5 cm:n jaolla.