Double-click here to change image

Joutsenkaulainen teholedvalaisin

Soveltuu hyvin lukuvaloksi sängyn päätyyn, pieneen työpisteeseen tms. helposti kohdistettavaa valoa tarvitsevaan tilaan.

Saatavana kaksi eri mallia: lämmin valkoinen (n. 3300K)  ja neutraalilvalkoinen (n. 5000K). Teho 1.2 W. Valaisin tarvitsee erillisen led-driverin.

Teholedvalaisin joutsenkaulalla

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Joutsenkaulalla varustettu teholedvalaisin. Soveltuu mainiosti lukuvaloksi sängyn päätyyn, pienen työpisteen valaisuun tai oikeastaan mihin tahansa. Tekniset tiedot:  varren pituus n. 300 mm. Teholed 1.2 W, valokiila n. 30 astetta, saatavana sekä lämmin valkoinen (n.3300K) että netraalivalkoinen (n.5000K) led. Tarvitsee toimiakseen led-driverin, joita on saatavana verkkovirralle tai pienjännitteelle, esim akulle tai aurinkopaneelille. Asennuspakettiesimerkkejä alla, lisää drivereita löytyy led-driver-osastolta.

Joutsenkaulapaketti 1 valo + driver 230V

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää joutsenkaulavalaisimen ja verkkojännitteelle sopivan led-driverin. Jokaiselle valaisimelle tarvitaan oma driver, jos halutaan vain yksi valo kerrallaan toimivaksi.
LVJK_2_DR

Joutsenkaulapaketti 2 valoa + driver 230V

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää joutsenkaulavalaisimen ja verkkojännitteelle sopivan led-driverin. Molemmat valaisimet syttyvät yhtä aikaa. Yhdelle mukana tulevalle driverille voi laittaa enintään 3 valaisinta. Isomman määrän kytkemiseen voi tuotteet poimia erikseen, lisää drivereita löytyy led-driver-osastolta.

Joutsenkaulapaketti 1 valo + driver 8-30V

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää joutsenkaulavalaisimen ja pienjännitteelle sopivan led-driverin. Jokaiselle valaisimelle tarvitaan oma driver, jos halutaan vain yksi valo kerrallaan toimivaksi.
LVJK2_12DR

Joutsenkaulapaketti 2 valoa + driver 8-30V

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää joutsenkaulavalaisimen ja pienjännitteelle sopivan led-driverin.  Molemmat valaisimet syttyvät yhtä aikaa.