Valmis valaisin riippuasennuksella

Alumiiniprofiili ELR

Pyöreä valaisinprofiili riippu- tai pinta-asennukseen. Kansi sisältyy hintaan.

ø 24.5 mm. Sisäkorkeus 9 mm, sisäleveys 13.5 mm. Kolme toimituspituutta: 0.5 m, 1.0  ja 2.0 metriä.

Kansivaihtoehdot: kirkas (EKR), huurrettu (EHR) ja maito (EHM). Päätekappale umpinainen  ERU ja johtoaukolla ERA. Pinta-asennusta varten jalusta ERJ. Vaatetankopidike ERS ja alumiininen keskituki ERT_al. Profiilin yläreunassa T-hahlo, jota käyttäen saa profiilista upean valaistun vaatetangon seinäkiinnikkeillä ja välituella tai ketjujen varaan näyttävän riippuvalaisimen. Asennustarvikkeet toimitetaan vain profiilin tilaajille tai aiemmin tilanneelle.

UUDET HINNAT, profiilien hinnat sisältävät jo kannen !

ELR_05

Pyöreä aluprofiili ELR 50 cm

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet ja kiinnitystä varten jalusta. Sopii myös ripustettavaksi esim. ketjulla. Huolitellun lopputuloksen takaamiseksi profiilin mukana tulee saumattomasti istuva kansi, jota on saatavana kirkkaana, huurrettuna ja maitomaisena. Huurrettu ja maitomainen malli estää ledien valopisteitä näkymästä.
ELR_1

Pyöreä aluprofiili ELR 1 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet ja kiinnitystä varten jalusta. Sopii myös ripustettavalsi esim. ketjulla. Huolitellun lopputuloksen takaamiseksi profiilin mukana tulee saumattomasti istuva kansi, jota on saatavana kirkkaana, huurrettuna ja vielä peittävämpänä maitomaisena. Huurrettu ja maitokansi estää ledien valopisteitä näkymästä. Valitse sopiva kansi.
ELR_2

Pyöreä aluprofiili ELR 2 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet ja kiinnitystä varten jalusta. Sopii myös ripustettavalsi esim. ketjulla. Huolitellun lopputuloksen takaamiseksi profiilin mukana tulee saumattomasti istuva kansi, jota on saatavana kirkkaana, huurrettuna ja vielä peittävämpänä maitomaisena. Huurrettu ja maitokansi estää ledien valopisteitä näkymästä. Valitse sopiva kansi. Profiilit toimitetaan 2.05 m pituisessa pakkausputkessa. Muista tilata kansi.
EPR2

Päätykappalepari ERU/ERA

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Pyöreään alumiiniprofiiliin sopiva päätykappale, muovia.

Myydään pareittain, hinta on parin hinta.

 

 

 

ERJ

Pyöreän aluprofiilin ELR kiinnitysjalusta

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

ELR alumiiniprofiiliin sopiva jalusta, muovia. Pidikkeitä tulisi yleensä olla 2 kpl tanko. Jalustassa on nivel, jonka voi lukita (ruuvilla) sopivaan asentoon. Suorana jalusta korottaa profiilin alareunan 24 mm kiinnitystasosta. Pyöreän profiilin voi  myös ripustaa yläreunassa olevasta T-hahlosta välituella tai esim. ketjulla. 

ELR7VTP

Pyöreän aluprofiilin ELR vaatetankokiinnitys

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

ELR alumiiniprofiiliin sopiva kiinnike, muovia. Tarkoitettu vaatetankona tai vastaavalla tavalla asennettuun profiiliin.

ELR7RT

Pyöreän aluprofiilin ELR ripustustuki

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

ELR alumiiniprofiiliin sopiva ripustustuki,alumiinia. Tarkoitettu vaatetankona tai vastaavalla tavalla asennettuun profiiliin. Pituus n. 8 cm.