aldx45

Valaisinprofiili AL45M

Kulmaan sijoitettava valaisinprofiili. Helpompi asentaa kun profiilissa ei ole takakulmaa, mahdolliset pintavirheet asennuspintojen kulmauksessa jäävät vähemmin häiritsemään. Saatavana 1 ja 2 metrin tankoina, kirkkaalla ja huurretulla kannella. Profiiliin saatava päätykappaleita ja kiinnityspidikkeitä, kiinnityksen voi myös tehdä poraamalla senkatut ruuvinreiät pohjaan.

AL45M_1

Aluprofiili AL45M 1 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet ja kiinnitystä varten pidike. Huolitellun lopputuloksen takaamiseksi profiilia saa varustettuna saumattomasti istuvalla kannella, jota on valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli estää ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 1 metri. Muista tilata kansi erikseen.
AL45M_1V

Aluprofiili AL45M 1 m valkoinen

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili, valkoinen pintakäsittely. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet ja kiinnitystä varten pidike. Huolitellun lopputuloksen takaamiseksi profiilia saa varustettuna saumattomasti istuvalla kannella, jota on valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli estää ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 1 metri. Muista tilata kansi erikseen.
AL45M_2

Aluprofiili AL45M 2 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet ja kiinnitystä varten pidike. Huolitellun lopputuloksen takaamiseksi profiilia saa varustettuna saumattomasti istuvalla kannella, jota on valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli estää ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 2 metriä. Muista tilata kansi erikseen.
AL45M_2V

Aluprofiili AL45M 2 m valkoinen

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili, valkoinen pintakäsittely. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet ja kiinnitystä varten pidike. Huolitellun lopputuloksen takaamiseksi profiilia saa varustettuna saumattomasti istuvalla kannella, jota on valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli estää ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 2 metriä. Muista tilata kansi erikseen.
AL45M_2k

Aluprofiilin AL45M kansi 2 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiinisen valaisinprofiilin AL45M kansi. Valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli estää ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 2 metriä.

Päätykappale AL45Mp

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

AL45M alumiiniprofiiliin sopiva päätykappale, muovia.

Myydään kappaleittain

 

 

 

AL45M_pi

Aluprofiilin AL45M kiinnityspidike

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

AL45M alumiiniprofiiliin sopiva pidike, muovia. Pidikkeitä tulisi olla 2-3 kpl / metri. Profiilin voi kiinnittää myös ruuveilla pohjan läpi.