Erittäin matala, korkeus 6 mm

Alumiiniprofiili AL6

Korkeus 6 mm, leveys 15.2 mm. Sisäkorkeus 4 mm, sisäleveys 11 mm. Toimituspituudet 1 ja 2 metriä. Eloksoitu luonnonvärinen alumiini tai valkoiseksi maalattuna.

Kansi sisältyy hintaan, vaihtoehdot: kirkas ja huurrettu. Kannen kanssa IP20. 

Päätekappale AL6P_U ja AL6P_A. Profiilin kiinnitys ruuvilla läpi senkattuna, muovisella tai metallisella kiinnikkeellä tai joissain tapauksissa myös hyvällä kaksipuolisella teipillä.

 

Nyt uudet hinnat, entistäkin korkeampi laatu !

Nadenex on nyt Suomessa. Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  -> ledlife.fi/

al6pro

Aluprofiili AL6 1 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen, eloksoitu valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille.

Profiiliin saatavana päätykappaleet.  Profiili toimitetaan varustettuna saumattomasti istuvalla kannella, jota on valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli vaimentaa ledien valopisteitä näkymästä. Kaksi erilaista kansimallia. Toinen voidaan asentaa päältä painamalla paikoilleen, toinen liukuu päästä sisään. Jos molemmat profiilin päät rajoittuvat seinään, eikä käytetä kiinnikkeitä, matalampi liukukansi ei sovellu. Toimituspituus 1 metri. Kansi sisältyy hintaan. Uusi pakkaustapa: jokainen profiili on omassa muovisukassa tehtaalta lähtiessä ja muovikannessa on suojateippi. Profiilin jäähdytyskyky riittää max. 10 W/m nauhalle. Suurtehonauhoille valitse EL7 tai joku muu tehokkaampi profiili.
al6pro_valk

Aluprofiili AL6 1 m valkoinen

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili valkoiseksi maalattuna. Soveltuu erityisesti led-nauhoille.

Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet.  Profiili toimitetaan varustettuna saumattomasti istuvalla kannella, jota on valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli vaimentaa ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 1 metri. Kansi sisältyy hintaan. Uusi pakkaustapa: jokainen profiili on omassa muovisukassa tehtaalta lähtiessä ja muovikannessa on suojateippi. Profiilin jäähdytyskyky riittää max. 10 W/m nauhalle. Suurtehonauhoille valitse EL7 tai joku muu tehokkaampi profiili.
AL6pro2

Aluprofiili AL6 2 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen, eloksoitu valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille.

Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiiliin saatavana päätykappaleet.  Profiili toimitetaan varustettuna saumattomasti istuvalla kannella, jota on valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli vaimentaa ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 2 metri. Kansi sisältyy hintaan. Uusi pakkaustapa: jokainen profiili on omassa muovisukassa tehtaalta lähtiessä ja muovikannessa on suojateippi. Profiilin jäähdytyskyky riittää max. 10 W/m nauhalle.
AL6pro2_valk

Aluprofiili AL6 2 m valkoinen

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen valaisinprofiili valkoiseksi maalattuna. Soveltuu erityisesti led-nauhoille.

Profiiliin saatavana päätykappaleet.  Profiili toimitetaan varustettuna saumattomasti istuvalla kannella, jota on valinnaisesti kirkkaana ja huurrettuna. Huurrettu malli vaimentaa ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 2 metri. Kansi sisältyy hintaan. Uusi pakkaustapa: jokainen profiili on omassa muovisukassa tehtaalta lähtiessä ja muovikannessa on suojateippi. Profiilin jäähdytyskyky riittää max. 10 W/m nauhalle.
AL6P_U

AL6 profiilin päätykappale, umpi

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Päätykappale sopii AL6 alumiiniprofiilille, valmistusmateriaali muovi. Harmaat päädyt alumiiniväriselle profiilille, valkoiset päädyt valkoiselle profiilille.
AL6P_A

AL6 profiilin päätykappale, reikä

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Päätykappale sopii AL6 alumiiniprofiilille, valmistusmateriaali muovi. Varustettu johdinaukolla. Harmaat päädyt alumiiniväriselle profiilille, valkoiset päädyt valkoiselle profiilille.
AL6KII

AL6 profiilin kiinnike

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Kiinnike sopii AL6 alumiiniprofiilille, valmistusmateriaali muovi. Harmaat kiinnikkeetalumiiniväriselle profiilille, valkoiset kiinnikkeet valkoiselle profiilille.
AL6KI_met

AL6 profiilin kiinnike

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Kiinnike sopii AL6 alumiiniprofiilille, valmistusmateriaali metalli.