Led-nauha suurteho 5630 22 W

Nadenex on nyt Suomessa. Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  -> ledlife.fi/

60 lediä / metri. Led-tyyppi 5630, 3-chip. Kuivan tilan nauha alumiinilistaan tai hyvin tuulettuvaan kannelliseen profiiliin. Väri: lämmin valkoinen, n. 3000 K tai neutraalivalkoinen n. 4000-4500 K. Q1-merkityissä nauhoissa on markkinoilla olevista nauhoista poiketen taiwanilaiset led-chipit, joilla saavutetaan suurempi valoteho ja hitaampi valotehon alenema. Suuri teho edellyttää asennusalustalta hyvää lämmönjohtumiskykyä, ehdottomasti käytettävä alumiinista listaa tai profiilia kiinnitysalustana. Profiilin ja kiinnitysalustan välissä oltava ilmarako riittävän tuuletuspinnan aikaansaamiseksi.

Yhdellä virransyötöllä maksimissaan n. 5 metriä nauhaa. Samalla virtalähteellä voi syöttää enemmänkin nauhaa, mutta niille on vedettävä oma virtajohto. Esim. 10 metrin nauhalle voi laittaa virtasyötön keskelle, silloin nauhaa on 5 metriä molempiin suuntiin.

Jos haluat tietää nauhojen laatuvertailusta lisää, siirry hetkeksi tänne.

Tehonkulutus (nimellisteho 30 W) 22 W  metri, (0.9 A). Käyttöjännite 24 V DC. Erittäin valovoimainen, uuden sukupolven led-nauha valaisukäyttöön.  Nauhan leveys 10 mm, korkeus 2.5 mm. Katkaisukohdat 10 cm:n välein. Pohjassa 3M-tarra, tarttuu sileään alumiiniin hyvin, huomioitava, että nauhan pitää olla liimautuneena jokaiselta senttimetriltään.  Nauha tulee kiinnittää alumiiniseen listaan tai profiiliin, johon lämpö siirtyy kunnolla ja tuulettuu sitten ilmaan. Ylimääräistä liimakerrosta ei saa käyttää. Säädettävissä elektronisilla himmentimillä (hyvä lisävaruste tähän nauhaan). Sopivia verkkolaitteita täältä. 30 watin verkkolaitteella n.1 metriä, 60 watilla max. 2.2 metriä. Kun mahdollista, kannattaa tilata täysi ja avaamaton 5 metrin rulla. Hintaporras on edullisin ja tuote on tehtaan paketissa. Kun haluat nauhaa tarkasti haluamasi pituuden, esim. 4.3 metriä, tilaa määrämittaista tuotetta 4,3 m, laskuri laskee suoraan oikean hinnan. Jos tarvitset 6.7 metriä, saat ehjän 5 metrin rullan ja lisäksi 1.7 metrin pätkän. Jos tilaat useita määrämittaisia, tai haluat johtimet juotettuina, ilmoita pituudet lisätiedoissa, laskuri näyttää meille vain kokonaispituuden.

Tämä nauhan kanssa on huolehdittava jäähdytyksestä hyvin. Esim. keittiön työpöydän valaisuun saattaa 5050-nauha olla parempi vaihtoehto, valotehoa on kuitenkin riittävästi, mutta jäähdytysprofiilin kanssa on enemmän vaihtoehtoja. Suurteho led-nauha 5630 antaa 0.5 metriin neutraalivalkoisena n. 2000 luxia. Teho/metri mitattu lyhyellä nauhalla. Pidemmällä nauhalla teho/metri pienenee häviöiden vuoksi, esim. 5 metrillä tehonkulutus on reilusti alle 20W/metri. Nauhan käyttö ilman profiiliin liimaamista sallittu vain kokeiluun muutaman sekunnin kerrallaan. Yhden kerran ylikuumeneminen voi johtaa eliniän huomattavaan lyhenemiseen

LN5630_mt

Suurtehonauha 5630 määrämitta

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Tehokas led-nauha maksimaaliseen valontuottoon. Vaatii erittäin hyvän jäähdytyksen, alumiinisen listan tai profiilin, esim. vähintäin EL-7 kokoinen profiili. Profiilin on oltava tuulettuva myös yläpuolelta alaspäin valaistessa (ilmarako runkoon nähden). Käyttöjännite 24 V DC, 0.9 A /metri. Tehonkulutus 22 W / metri. Nauhan pohjassa 3M-tarra, ylimääräistä liimakerrosta tms. ei saa käyttää. Toimitetaan määrämittaisena 8.4 cm:n jaolla. Saatavana lämpimän valkoisena (n. 3000-3300 K) ja neutraalivalkoisena (4000-4500 K). Tarvittaessa johtimet juotettuna (20 cm).
LN5630_rll

Suurtehonauha 5630 5 m rulla

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Tehokas led-nauha maksimaaliseen valontuottoon. Vaatii erittäin hyvän jäähdytyksen, alumiinisen listan tai profiilin, esim. vähintäin EL-7 kokoinen profiili. Profiilin on oltava tuulettuva myös yläpuolelta alaspäin valaistessa (ilmarako runkoon nähden). Käyttöjännite 24 V DC, 0.9 A /metri. Tehonkulutus 22 W / metri. Nauhan pohjassa 3M-tarra, ylimääräistä liimakerrosta tms. ei saa käyttää. Toimitetaan 5 metrin rullina. Katkaisuväli 8.4 cm. Saatavana lämpimän valkoisena (n. 3000-3300 K) ja neutraalivalkoisena (4000-4500 K). Rullassa yhdet johtimet n. 15 cm. Tarvittaessa lisäjohtimet juotettuna (20 cm).
JJ

Juotetut johtimet nauhoihin

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Viiden metrin rullissa on tehtaalla asennettu toiseen päähän lyhyet kytkentäjohdot. Jos haluat määrämittaisiin nauhoihin kunnollisesti juotetut johtimet, tilaa ne tästä.

Tilatessasi useita nauhanpätkiä, laita lisätietoihin selvitys pituuksista

20 cm : 3.00 €,   1 m: 4.00 €,   2 m:  5 €