5630_vakio

Led-nauha suurteho, 5630 vakiovirtaelektroniikalla (UUSI) 22 W

Nadenex on nyt Suomessa. Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  -> ledlife.fi/

60 lediä / metri. Led-tyyppi 5630, 3-chip. Kuivan tilan nauha alumiinilistaan tai hyvin tuulettuvaan kannelliseen profiiliin. Väri: lämmin valkoinen, n. 3300 K tai neutraalivalkoinen n. 4000-4500 K. Q1-merkityissä nauhoissa on markkinoilla olevista nauhoista poiketen taiwanilaiset led-chipit, joilla saavutetaan suurempi valoteho ja hitaampi valotehon alenema. Suuri teho edellyttää asennusalustalta hyvää lämmönjohtumiskykyä, ehdottomasti käytettävä alumiinista listaa tai profiilia kiinnitysalustana. Profiilin ja kiinnitysalustan välissä oltava ilmarako riittävän tuuletuspinnan aikaansaamiseksi.

Elektronisella virtaohjauksella varustettu nauha. Jokainen metri on yhtä kirkas, sillä jokaisessa 10 cm:n palassa on oma virtadriver, joka pitää virran ledeille samana riippumatta jännitteen heilahtelusta/alenemasta. Jännitealue 21-28 V DC. Testattu 48 tuntia 30 voltin käyttöjännitteellä ilman jäähdytystä, toimii hyvin. Mahdollistaa jopa 10 metrin nauhanvedon yhdellä virtasyötöllä. Maksimaalinen teho, maksimaalinen kirkkauden tasaisuus.

Jos haluat tietää nauhojen laatuvertailusta lisää, siirry hetkeksi tänne.

Tehonkulutus (nimellisteho 30 W) 22 W metri, (0.9A). Käyttöjännite 21-28 V DC. Erittäin valovoimainen, uuden sukupolven led-nauha valaisukäyttöön. Nauhan leveys 10 mm, korkeus 2.5 mm. Katkaisukohdat 10 cm:n välein. Pohjassa 3M-tarra, tarttuu sileään alumiiniin hyvin, huomioitava, että nauhan pitää olla liimautuneena jokaiselta senttimetriltään. Ylimääräistä liimakerrosta ei saa käyttää. Nauha tulee kiinnittää alumiiniseen listaan tai profiiliin, johon lämpö siirtyy kunnolla ja tuulettuu sitten ilmaan. Säädettävissä elektronisilla himmentimillä (hyvä lisävaruste tähän nauhaan). Sopivia verkkolaitteita täältä. 30 watin verkkolaitteella n.1 metri, 60 watilla max. 2.2 metriä. Kun mahdollista, kannattaa tilata täysi ja avaamaton 5 metrin rulla. Hintaporras on edullisin ja tuote on tehtaan paketissa. Kun haluat nauhaa tarkasti haluamasi pituuden, esim. 4.3 metriä, tilaa määrämittaista tuotetta 4,3 m, laskuri laskee suoraan oikean hinnan. Jos tarvitset 6.7 metriä, saat ehjän 5 metrin rullan ja lisäksi 1.7 metrin pätkän. Jos tilaat useita määrämittaisia, tai haluat johtimet juotettuina, ilmoita pituudet lisätiedoissa, laskuri näyttää meille vain kokonaispituuden.

Tämä nauhan kanssa on huolehdittava jäähdytyksestä hyvin. Esim. keittiön työpöydän valaisuun saattaa 5050-nauha olla parempi vaihtoehto, valotehoa on kuitenkin riittävästi, mutta jäähdytysprofiilin kanssa on enemmän vaihtoehtoja. Suurteho led-nauha 5630 antaa 0.5 metriin neutraalivalkoisena n. 2000 luxia. Nauhan käyttö ilman profiiliin liimaamista sallittu vain kokeiluun muutaman sekunnin kerrallaan. Yhden kerran ylikuumeneminen voi johtaa nauhan eliniän huomattavaan lyhenemiseen.

ALN5630_dr_mm

Suurtehonauha 5630 elektr. driverilla, määrämitta

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Tehokas led-nauha maksimaaliseen valontuottoon. Voidaan asentaa jopa 10 metriä yhdellä virransyötöllä (jos virtalähde tarpeeksi tehokas). Vaatii erittäin hyvän jäähdytyksen, alumiinisen listan tai profiilin, esim. vähintäin EL-7 kokoinen profiili. Profiilin on oltava tuulettuva myös yläpuolelta alaspäin valaistessa (ilmarako runkoon nähden). Käyttöjännite 21-28 V DC, 0.9 A /metri. Tehonkulutus 22 W / metri. Nauhan pohjassa 3M-tarra, ylimääräistä liimakerrosta tms. ei saa käyttää. Toimitetaan 5 metrin rullina. Saatavana lämpimän valkoisena (n. 3000-3300 K) ja neutraalivalkoisena (4000-4500 K).  Tarvittaessa lisäjohtimet juotettuna (20 cm) tai tilauspituus. 
ALN5630_dr_rll

Suurtehonauha 5630 elektr. driverilla 5 m rulla

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Tehokas led-nauha maksimaaliseen valontuottoon. Voidaan asentaa jopa 10 metriä yhdellä virransyötöllä (jos virtalähde tarpeeksi tehokas). Vaatii erittäin hyvän jäähdytyksen, alumiinisen listan tai profiilin, esim. vähintäin EL-7 kokoinen profiili. Profiilin on oltava tuulettuva myös yläpuolelta alaspäin valaistessa (ilmarako runkoon nähden). Käyttöjännite 21-28 V DC, 0.9 A /metri. Tehonkulutus 22 W / metri. Nauhan pohjassa 3M-tarra, ylimääräistä liimakerrosta tms. ei saa käyttää. Toimitetaan 5 metrin rullina. Saatavana lämpimän valkoisena (n. 3000-3300 K) ja neutraalivalkoisena (4000-4500 K). Rullassa yhdet johtimet n. 15 cm. Tarvittaessa lisäjohtimet juotettuna (20 cm) tai tilauspituus. 
JJ

Juotetut johtimet nauhoihin

    1-2 days
  • Tuotekuvaus

Viiden metrin rullissa on tehtaalla asennettu toiseen päähän lyhyet kytkentäjohdot. Jos haluat määrämittaisiin nauhoihin kunnollisesti juotetut johtimet, tilaa ne tästä.

Tilatessasi useita nauhanpätkiä, laita lisätietoihin selvitys pituuksista

20 cm : 3.00 €,   1 m: 4.00 €,   2 m:  5 €