WC:n valo

Alumiiniprofiili ELT03

Ainutlaatuinen, valaistuksen kolmeen suuntaan mahdollistava valaisinprofiili. Käyttökohteita esim. kylpyhuoneet, eteisaulat jne. Led-nauhat saadaan suunnattua ylös, alas ja eteen. Kattoon asennettuna saadaan kerralla epäsuora valaistus sivuille ja yksi alas.  Eri suuntaan valaisevat nauhat voidaan tarvittaessa ohjata tietysti myös omilla kytkimillä tai himmentimillä. Profiili on varustettu kolmella huurretulla kannella. Saatavana päätykappaleet ja kiinnikkeet, profiili on mahdollista kiinnittää myös poraamalla ja senkkaamalla.

Tulossa kuvasarja asennuksesta. Profiili on hyvin jäykkä, 2 metrin profiili voidaan asentaa esim. vain keskialueelta muutamalla kiinnikkeellä ja päät vapaana.

Nadenex on nyt Suomessa. Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  -> ledlife.fi/

ELT03_1

Aluprofiili ELT03, pituus 1 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen, eloksoitu valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiili toimitetaan varustettuna kolmella huurretulla kannella. Huurrettu malli vaimentaa ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 1 metri.  Uusi pakkaustapa: jokainen profiili on omassa muovisukassa tehtaalta lähtiessä ja muovikannessa on suojateippi.  Profiiliin saatavana päätykappaleet ja pidike.

Profiilin leveys 41 mm, korkeus 17,5 mm. Nauhaurat 12 mm.

ELT03_2

Aluprofiili ELT03, pituus 2 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Alumiininen, eloksoitu valaisinprofiili. Soveltuu erityisesti led-nauhoille. Profiili toimitetaan varustettuna kolmella huurretulla kannella. Huurrettu malli vaimentaa ledien valopisteitä näkymästä. Toimituspituus 2 metri.  Uusi pakkaustapa: jokainen profiili on omassa muovisukassa tehtaalta lähtiessä ja muovikannessa on suojateippi.  Profiiliin saatavana päätykappaleet ja pidike.

Profiilin leveys 41 mm, korkeus 17,5 mm. Nauhaurat 12 mm.

ELT03P_U

Aluprofiili ELT03:n päätykappale, umpi

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Umpinainen päätykappale, valkoista muovia. (Kuvassa johdinaukollinen pääty)

elt03_p
ELT03P_A

Aluprofiili ELT03:n päätykappale, 3 aukkoa

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Johdinaukoilla varustettu päätykappale, valkoista muovia.

elt03_p
ELT03_K

Aluprofiili ELT03:n kiinnityspidike

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Muovinen profiilin kiinnike. Kiinnike jää kokonaan profiilin taakse piiloon, suos. 3 kiinnikettä / metri.  ELT03 profiili ei taivu, pidikkeet oltava suorassa linjassa.

elt03_kiinn