elk16

Valaisinprofiili ELK16

Kaarevapintaisella, maitomaisella kannella varustettu alumiininen kulmaprofiili. Mahdollistaa laajan valaisukulman. Toimitetaan ainoastaan hyvin peittävällä kannella, koska tämä profiilimalli jää useissa kohteissa näkyviin. Saatavana päätykappaleet umpinaisena ja johdinaukolla sekä kiinnikkeet. Voidaan asentaa kätevimmin kiinnikkeillä, myös pohjan läpi ruuvaamalla senkattua ruuvinreikää käyttäen. Toimituspituudet 1 ja 2 metriä.

Nadenex on nyt Suomessa. Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  -> ledlife.fi/

ELK16_1

Alumiiniprofiili ELK16, pituus 1 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Kulmaprofiili kaarevalla kannella. Kansi hyvin ledit peittävä, maitomainen, samalla myös jonkin verran valotehoa vaimentava. Monipuolinen käyttötarkoitus, mutta ei suositella esim. keittiön työtasovalaisuun, takareunaan asennettuna häikäisee eteenpäin ja etureunaan asennettuna ei valaise oikeassa kulmassa pöytään. Toimituspituus 1 metri. Profiilin mitat 16 x 16 mm. Uusi pakkaustapa: jokainen profiili on omassa muovisukassa tehtaalta lähtiessä ja muovikannessa on suojateippi.
ELK16_2

Alumiiniprofiili ELK16, pituus 2 m

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Kulmaprofiili kaarevalla kannella. Kansi hyvin ledit peittävä, maitomainen, samalla myös jonkin verran valotehoa vaimentava. Monipuolinen käyttötarkoitus, mutta ei suositella esim. keittiön työtasovalaisuun, takareunaan asennettuna häikäisee eteenpäin ja etureunaan asennettuna ei valaise oikeassa kulmassa pöytään. Toimituspituus 2 metriä. Profiilin mitat 16 x 16 mm. Uusi pakkaustapa: jokainen profiili on omassa muovisukassa tehtaalta lähtiessä ja muovikannessa on suojateippi.
ELK16_PU

Päätykappale ELK16:lle, umpinainen

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Muovinen päätykappale alumiiniselle valaisinprofiilille ELK16. Umpinainen, sopii profiilin kumpaankin päähän. (Kuvassa johdinaukollinen)
elk16_k
ELK16_PA

Päätykappale ELK16:lle, johdinaukolla

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Muovinen päätykappale alumiiniselle valaisinprofiilille ELK16. Varustettu johdinaukolla, sopii profiilin kumpaankin päähän.
elk16_k
ELK16_K

Kiinnike ELK16:lle

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Muovinen kiinnike alumiiniselle valaisinprofiilille ELK16. L-mallinen, ruuvinreikä toisessa lappeessa.