FAQ, Usein kysytyt kysymykset

!
Double-click here to change image

Aihe: Asiakas

Kysymys: Haluaisin tilata tuotteita yksityishenkilönä, miten menettelen ? 

Vastaus:  Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta, kaikki tiedot  tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut. Jos verkkokaupan käyttö on jostain syystä hankalaa, lähetä vastaavat tiedot sähköpostilla myynti@nadenex.fi  Tilauksen voi tehdä puhelimitse, 044-2608345, varmimmin klo 11-17 työpäivisin.

 

Kysymys:  Haluasin tilata tuotteita yrityksellemme, miten toimin ?

Vastaus:   Ensisijaisesti tilaus kannattaa tehdä sivustomme verkkokaupan kautta, kaikki tiedot tulevat varmasti oikein, kun olet ne itse tarkistanut. Jos yrityksellänne on käytössä oma tilauslomake, lähetä se tai vastaavat tiedot sähköpostilla myynti@nadenex.fi Tilauksen voi tehdä puhelimitse, 044-2608345, varmimmin klo 11-17 työpäivisin. Yritys saa asianmukaisen laskun sähköpostiin sekä erillisen paperilaskun. Laskutusasiakkaille ensisijainen laskutusmuoto on verkkolaskutus, jos verkkolaskuosoitetta ei löydy, lähetetään lasku sähköpostitse tai erillisestä pyynnöstä paperilasku. Laskutusasiakkaaksi haluavan kannattaa ottaa yhteyttä myyntiimme ennen ensimmäistä tilausta.

 

Kysymys:  Edustan koulua, kuntaa, valtion laitosta, suuryritystä tms. Miten laskutus toimii ?

Vastaus:  Laskutusosasto päättää asiakkaan laskutus- ja luottokelpoisuuden. Kun tilaus on todettu asianmukaiseksi ja tilaajalla on oikeudet tehdä ko. tilaus, yleensä laskutukselle ei ole estettä.

 

Double-click here to change image

Aihe: Tuotteet

Kysymys: Missä maassa tuotteenne on valmistettu ?

Vastaus: Suurimman osan alkuperämaa on Kiina, osittain myös Taiwan, Japani ja USA. Osa tuotteista valmistetaan tai jatkojalostetaan omassa tuotannossamme EU:n sisällä.

 

Kysymys: Vastaavan näköisiä tuotteita on usealla eri kaupalla tarjolla. Ovatko kaikki todella samaa tavaraa ?

Vastaus: Ei todellakaan ole. Kauko-Idässä saattaa olla satoja valmistajia, jotka tekevät ulospäin täysin samanlaisia tuotteita. Vasta tekninen mittaus ja tarkastelu paljastavat huomattavatkin erot.

 

Kysymys: Mistä sitten asiakas tietää, kenen tavaraa kannattaa ostaa ?

Vastaus: Ensikertalainen ei mistään. Valintaa hankaloittaa vielä se, että useimmat myyjät ilmoittavat tuotteen tekniset tiedot kopioimalla tiedot valmistajan sivuilta ymmärtämättä mitata todellisia arvoja. Led-tuotteessa voi olla käytetty täysin eri valmistajan komponentteja, joiden laatu ja ominaisuudet poikkeavat huomattavasti toisistaan.

 

Kysymys: Ovatko teidän tuotteenne parhaita ?

Vastaus: Kukaan ei voi vastata tähän rehellisesti kyllä, mutta yrityksemme pitkäaikainen kokemus elektroniikasta ja Kauko-Idän kaupasta auttaa valitsemaan mahdollisimman hyviä tuotteita myyntiin. Useissa tuotteissa on omalla suunniteluosastollamme "näppinsä pelissä", eli tuotteet on räätälöity ohjeidemme mukaan tai tuotettu sopimusvalmistajalla.  Unohtamatta mainintaa pitkäaikaisesta tuotekehityksestä saunan led-valoista, jo tuhansissa saunoissa on Nadenexin lämpösuojatut ledvalot tai saunan tähtitaivas..

 

Double-click here to change image

Aihe: Yritys

Kysymys: Onko Nadenex suomalainen verkkokauppa ?

Vastaus: Nadenex on Suomessa perustettu ja toimii nykyään eri maissa. Kaikki yksiköt ovat 100% suomalaisessa omistuksessa ja myynti tapahtuu suomalaisen henkilökunnan voimin. Silloin tällöin asiakas kysyy puhelun aluksi, puhutteko Suomea? Valitettavasti edelleenkin Turun murteella.

Kysymys: Mistä maasta tavarat tulevat suomalaiselle asiakkaalle ?

Vastaus: Päävarasto on muuttanut Turusta Tallinnaan vuonna 2012. Lähetykset toimitetaan nykyään suurimmalta osin Tallinnasta.  Lähetysmaasta riippumatta paketit lähtevät Postin kotimaan pakettina ja saapuvat asiakkaan postitoimipaikkaan tai kannetaan kotiin, toimitustavasta riippuen.

 

Kysymys: Mitä eroa on sillä, tuleeko pakettini Turusta vai Tallinnasta ?

Vastaus: Ei mitään, paitsi muutaman prosentin hinta-ero: Suomen ALV on 24% ja Viron 20%. Paketin toimitusaika Turusta muualle Suomeen 1-2 päivää, Tallinnasta pääkaupunkiseudulle yleensä 1 päivää ja muualle maahan yleisemmin 2 päivää. Koska logistiikka on täysin yhtenäinen maiden sisällä ja välillä, toimituksissa ei ole mitään muodollisuuseroja. Noutopiste Tallinnan satamasta n. 15 minuutin ajomatkan päässä lentokentän suuntaan.

 

Double-click here to change image

Aihe: Hinnat

Kysymys: Mikä on tuotteiden ALV-prosentti ?

Vastaus: ALV-prosentti on tästä kaupasta tilattuna Viron 20 %. Yksityisille se sisältyy hintaan, yrityksille myynti on ilman ALV (yhteisömyynti), veroton osto kirjataan yrityksenne kirjanpidossa EU-yhteisöostona. Suomen kaupasta tilattuna ALV on 24%.

Double-click here to change image

Maksaminen

Verkkokaupoissa asioiminen yritetään tehdä mahdollisimman helpoksi. Kuitenkin eri ohjelmistot asettavat rajoituksia esim. maksutapojen suhteen. Ensikertalaisia askarruttaa yleensä eniten maksun luotettava välittyminen ja varmuus tavaran perilletulosta. Toimitusnopeus on maksutavasta riippumatta sama, maksut eivät myöskään voi kadota mihinkään, teki sen millä tahansa käytettävissä olevalla tavalla. Toki esim. pankkisiirron tekeminen ilman viitenumeroa voi aiheuttaa 1-2 päivän viiveen. Teoreettisesti ajatellen luottokortilla maksaminen PayPalin kautta on varsin turvallinen tapa.