vilkkumoduli1

Huomioledit

Nadenex on nyt Suomessa. Nadenex on-line shop on nyt LedLife on-line shop.  -> ledlife.fi/

Tehostevalot mainontaan , opastukseen tms, jossa tarvitaan huomiovaloa. Toimitamme eri versioita lyhyellä toimitusajalla, tämä malli yleensä heti varastosta.

Vilkkuvalomoduli

VVM_3_valk
  • 1-2 days
  • Tuotekuvaus

Moduli vilkkuvalla ledillä, voidaan kiinnittää molemmilta puolilta kaksipuolisella tarralla. Yleisin sovellus on liimata tämä paperin tai kartongin taakse, jossa on ledin kohdalla reikä. Modulissa on 2032 paristo, joka toimii yhtäjaksoisesti n. 2-3 kk. Virtaa säästävä ohjauselektroniikka, normaali led palaisi paristolla päivän tai pari, tavallinen vilkkuled ehkä viikon. Modulin koko 29 x 38 mm, paksuus n. 6. Paino 7 g sis. pariston. Paristo on vaihdettaviissa, joten tuote ei välttämättä ole kertakäyttöinen. Piirilevyssä on myös kytkin.

Toimii mainoskylteissä katseenvangitsijana tai opasteissa, terävä vilkahdus on havaittavissa kymmenien metrien päästä. Tarkoitettu sisäkäyttöön. Toimii lyhytaikaiseti myös ulkona, mutta olosuhteista riippuen ulkokäytön elinikää on mahdoton ennustaa. Varastomalli on viileän valkoisella 3 mm:n ledillä. Muut värit ja mallit n. 2-3 viikon toimitusajalla.(minimi erikoistilauserä on 500 kpl).