hl4rf_1

Tähtitaivaspaketit led-projektoreilla

Suurteholedprojektori HL-3 ja langattomalla kauko-ohjaimella varustettu HL-4.

Täysin elektroninen, mikroprosessoriohjattu, äänetön, alhainen sähkönkulutus, 16.7 miljoonaa värisävyä.   (Rinnakkaismalli saatavana: HL-3 white, vain pelkkää valkoista valoa tuottava projektori.)

Saatat olla kiinnostunut myös tästä:

Kuitupaketit + Slim line- projektori, paras tähtitaivaspaketti ikinä !

Saatat olla kiinnostunut myös tästä: Tähtitaivas saunan kattoon!

HL-3 on prosessoritekniikan, ledien ja valokuitujen harmoninen liittoutuma. Prosessoriin koodattujen valo-ohjelmien avulla suurteholed tuottaa 16,7 miljoonaa eri värisävyä, joita valokuidut kuljettavat katselijoiden nautittavaksi. Parikymmentä erilaista ohjelmaa eri variaatioineen sisältää rauhoittavia, hitaasti muuttuvia värejä, rajattujen värialueiden aaltoilua, yksittäisiä värisävyjä tai niiden voimakkuusvaihteluja. Toisessa ääripäässä on valojen säkenöivää sykettä ja värien räiskettä. Ohjelmien valinta suoritetaan kahdella painonapilla. Juuri kun luulet löytäneesi kaikki variaatiot, huomaat niitä olevan aina vaan lisää.

HL-3 soveltuu tähtitaivas-projekteihin erinomaisesti. Yhteen yksikköön sopiva kuitumäärä on 100-170 kpl, ø 0.75 mm:n valokuituja max. 170 kpl ja ø 1.0 mm:n kuituja 100 kpl. 100 kpl kuituja on sopiva määrä rajatun alueen, esim. porealtaan tai kotiteatterin ylle, 170 riittää jo pienen huoneen kattoon. (Jos haluat HL-3 tai HL-4 led-projektorilla suuremman kuitumäärän kuin 170 kpl , kannattaa ilman muuta kysyä asiaa. Teemme paljon erikoisratkaisuja, joilla saadaan lähes rajaton kuitumäärä, niin värillisiin kuin valkoista valoa tuottaviin järjestelmiin. Hinta muodostuu lähinnä käytetystä kuitumäärästä.) Äänetön laite voidaan vapaasti sijoittaa mihin tahansa. Virransyöttö voidaan tuoda monien metrien päästä. Täysin elektroninen laite ei tarvitse värienvaihtoon pyöritysmoottoria eikä jäähdytykseen tuuletinta. Alhainen sähkönkulutus tuottaa myös hillitysti lämpöä ja on turvallinen käyttää. Projektorin rungon lämpö ei nouse normaalissa huoneen lämpötilassa yli 50°C.

HL-3 valmistetaan kahtena versiona: kotikäyttöön varustettuna omalla verkkolaitteella sekä ajoneuvokäyttöön 12 voltin käyttöjännitteelle. Pieni virrankulutus (max. 1 A) mahdollistaa pitkän käyttöajan akullakin.

HL-3 valokuituprojektori on todellinen vaihtoehto perinteisille halogeeniprojektoreille jos tarkoitus on tuottaa upeita värejä ja tunnelmallista valoa vaihdettavilla efekteillä. Varsinaiseen valaistukseen ja pääasiassa valkoista valoa tuottamaan on halogeeniprojektori edelleen sopiva laite. Suurteholed tuottaa 3 x 1.2 W, kokonaistehontarve n. 5 W. Miksi se voi kilpailla valotehossa 35 watin tai 50 watin halogeenilampun kanssa? Halogeenilampun heijastin tuottaa valoa n. 20 cm²:n alueelle, josta 10 mm paksun kuitunipun alue on 4%. Suurteholed tuottaa koko tehonsa, 3 x 1.2 W juuri tuon ø 10 mm:n alueelle. Led tuottaa kaikki värisävyt "itse", valoa ei tuoda tehoa vaimentavien värillisten suodattimien läpi. Näistä syistä johtuen HL-3 ei ole lelu suhteellisen alhaisesta tehonkulutuksesta huolimatta. Suurten kuitumäärien (>170 kpl) kanssa halogeeniprojektorin suurempi valoaukko on joskus tarpeen.  Siksi molempia projektorityyppejä tullaan edelleen tarjoamaan, käyttötarkoitus ratkaisee tekniikan valinnan. Tosin voimme nykyään tehdä led-projektoreilla myös todella isoja kokonaisuuksia. Täältä löydät lisää vaihtoehtoja.

Epäselvyyksien välttämiseksi: HL-3 led-projektorin valo-ohjelmien luonteesta johtuen, valaisutarkoituksiin (kuten saunaan) halogeeniprojektori sopii paremmin. Ohjelmisto vaihtaa ledin valotehoa ja joillakin väreillä tai jaksoilla ilman muita valonlähteitä joutuisi istumaan hetkittäin melko pimeässä.

Esimerkin värinvaihto-ohjelmasta löydät linkistä  http://www.youtube.com/watch?v=gWnnmTgOF94  Videokameran automatiikan hitaudesta johtuen videossa esiintyy paikoitellen äkillisiä kirkkauden vaihteluita, joita ei todellisuudessa ole.

 

HL-3 WHITE:

3x2W teholedillä toteutettu prosessoriohjattu projektori tuottaa vain valkoista valoa. Toimintaperiaate muuten sama kuin värillisessä versiossa. Kolmesta pisteestä tuleva valo vaihtelee kirkkauttaan antaen tunnelmaa elävästä valosta, efekti on vastaava kuin halogeeniprojektorin tuikelevyllä aikaansaatu, mutta täysin elektronisesti ilman liikkuvia osia. Huom! Teknisistä syistä ohjelmaa ei voi pysäyttää täydelle teholle, tuikkeen pysäytys antaa n. 1/3 täydestä tehosta, riittävä tähtitaivaalle, mutta valaisutarkoituksiin suosittelemme edelleen halogeeniprojektoria. HL-3 white on vähän sähköä kuluttava (max. 6W) ja matalalämpöinen (max. 50°), valonlähteenä toimii Cree 3 x 2 watin teholed. 

 

HL-4 (HL4plus ja HL4RF) :

Tekniikaltaan vastaava laite kuin HL-3, ainoa ero on värien hallinnassa. Dynaamisia värinvaihto-ohjelmia on vähemmän, mutta vastapainona näppärä kauko-ohjain ja paljon lukittavia värejä. HL-4 ja HL-4plus on varustettu infrapunatoimisella kauko-ohjaimella, josta voi suoraan valita 15 (HL4plus: 20) eri värisävyä, lisäksi 7 portainen himmennys. HL-4:ssä värienvaihto-ohjelmia on kolme: liukuva rauhallinen, väristä toiseen hyppivä ja välkehtivä. HL-4plus :n ohjaimessa perustoimintojen lisäksi värinvaihto-ohjelmien nopeuden säätö, 20 esiohjelmoitua värisävyä yhdellä näppäimellä sekä 6 muistipaikkaa itseohjelmoitavia värisävyjä varten.

RGB-led-projektori tuottaa värit punaisella, sinisellä ja vihreällä led-osiolla. Tekniikasta johtuen, jos haet vain valkoista valoa tuottavaa projektoria, harkitse ensisijaisesti halogeeniprojektoria tai vain valkoista valoa tuottavaa  led-projektoria.  Laitteen voi piilottaa, mutta infrapuna-anturi (0.3 m johdon päässä) on tuotava kauko-ohjaimen näkyville (n. ø 6 mm reikä riittää anturille). HL4RF on varustettu radiotaajuuksilla toimivalla kauko-ohjaimella. Laite voi sijaita piilossa, kauko-ohjain toimii paneelien ja jopa seinän läpi.

UUTUUS:

HL4 tupla

Varustettu kahdella suurteholedillä: RGB-led, joka tuottaa väriefektin, toinen valkoinen, jonka kolmella erillisellä led-chipillä tuotetaan tuike-efekti. Kuituja on kaksinkertainen määrä, kaksi eri nippua. Kun kuidut sekoitetaan "taivaalle" saadaan todella hieno lopputulos, jossa tuikkivat valkoiset ja eri väreissä loistavat tähdet sekaisin. Kuitujen asettelulla voidaan luoda erilaisia ratkaisuja: esim. valkoinen tähtitaivas, jossa välkehtii värillinen kierregalaksi.  

HL-3 Valokuituprojektori kotikäyttöön

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Suurteholedillä varustettu projektori mikroprosessoriohjauksella. Ohjelmien valinta kahdella painonapilla. Sisältää projektorin ilman valokuituja ø 11 mm:n valoaukolla sekä 100 kuidulle sopivan ø 8.5 mm:n valokuitusovitteen,  verkkolaitteen pistorasiaan(230VAC/6VDC) ja painonappiyksikön valinnan mukaan. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm. Verkkolaitteen johtimien pituus 4 m.  Projektorin materiaali anodisoitu alumiini, päädyt mustaa muovia.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL-4 Valokuituprojektori kotikäyttöön kauko-ohjaimella

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Suurteho RGB-ledillä varustettu projektori kauko-ohjauksella. Valittavana suoraan 15 eri värisävyä (HL4plus: 20), rauhallisen värinvaihto-ohjelman, värinvaihto hyppien tai välkehtivä valo. Himmennys 7-portainen. Sisältää projektorin ilman valokuituja ø 11 mm:n valoaukolla sekä 100 kuidulle sopivan ø 8.5 mm:n valokuitusovitteen,  verkkolaitteen pistorasiaan(230VAC/6VDC) ja IR-kauko-ohjaimen. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Virtajohtimen liitäntä projektorin päässä lisäävä tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm. Verkkolaitteen johtimien pituus 4 m.  Projektorin materiaali anodisoitu alumiini, päädyt mustaa muovia. Kauko-ohjain infrapuna- tai radiotoiminen(RF)

HL3 kuitusarja nr. 5 kotiin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 33 kpl 3.0 m, 34 kpl 2.0 m ja 33 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli. 

HL4 kuitusarja nr. 5 kotiin kauko-ohjaimella

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-4 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 33 kpl 3.0 m, 34 kpl 2.0 m ja 33 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä.  Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli. Kauko-ohjain infrapuna- tai radiotoiminen(RF)..

HL-4 TUPLA: kaksi 100 kpl:een nippua kuituja, kaksiaukkoinen projektori RGB+valkoinen.

HL-3 kuitusarja 5b kotiin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 25 kpl 5.0 m, 25 kpl 4.0 m, 25 kpl 3.0 m ja 25 kpl 2.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL-4 kuitusarja 5b kotiin kauko-ohjaimella

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-4 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 25 kpl 5.0 m, 25 kpl 4.0 m, 25 kpl 3.0 m ja 25 kpl 2.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

HL-4 TUPLA: kaksi 100 kpl:een nippua kuituja, kaksiaukkoinen projektori RGB+valkoinen.

Kauko-ohjain infrapuna- tai radiotoiminen(RF)

HL-3 kuitusarja 5c kotiin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 160 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 20 kpl 5.0 m, 25 kpl 4.5 m, 25 kpl 4.0 m, 25 kpl 3.5 m, 25 kpl 3.0 m, 20 kpl 2.5 m, 10 kpl 2.0 m ja 10 kpl 1.5 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL-4 kuitusarja 5c kotiin kauko-ohjaimella

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-4 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 160 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 20 kpl 5.0 m, 25 kpl 4.5 m, 25 kpl 4.0 m, 25 kpl 3.5 m, 25 kpl 3.0 m 20 kpl 2.5 m, 10 kpl 2.0 m ja  10 kpl 1.5 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm.

HL-4 TUPLA: kaksi 160 kpl:een nippua kuituja, kaksiaukkoinen projektori RGB+valkoinen.

Kauko-ohjain infrapuna- tai radiotoiminen(RF)

HL-3 kuitusarja 5d kotiin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 160 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 32 kpl 4.0 m, 32 kpl 3.5m, 32 kpl 3.0 m, 32 kpl 2.5m ja 32 kpl 2.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL-4 kuitusarja 5d kotiin kauko-ohjaimella

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Saatavana myös TUPLANA (valkoinen + RGB) = 2 x 160 kuitua

Sisältää HL-4 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 160 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 32 kpl 4.0 m, 32 kpl 3.5m, 32 kpl 3.0 m, 32 kpl 2.5m ja 32 kpl 2.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm.

HL-4 TUPLA: kaksi 160 kpl:een nippua kuituja, kaksiaukkoinen projektori RGB+valkoinen

Kauko-ohjain infrapuna- tai radiotoiminen(RF)

HL-3 kuitusarja 5e kotiin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 150 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 20 kpl 4.0 m, 60 kpl 3.0 m, 40 kpl 2.0 m ja 30 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL-4 kuitusarja 5e kotiin kauko-ohjaimella

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Saatavana myös TUPLANA (valkoinen + RGB)  = 2 x 150 kuitua

Sisältää HL-4 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 150 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 20 kpl 4.0 m, 60 kpl 3.0 m, 40 kpl 2.0 m ja 30 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x 20 mm

(HL-4 TUPLA: kaksi 160 kpl:een nippua kuituja, kaksiaukkoinen projektori RGB+valkoinen)

Kauko-ohjain infrapuna- radiotaajuudella.

 

 

HL-3 kuitusarja 5a kotiin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 25 kpl 4.0 m, 25 kpl 3.0 m, 25 kpl 2.0 m ja 25 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL4_5a

HL-4 kuitusarja 5a kotiin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 25 kpl 4.0 m, 25 kpl 3.0 m, 25 kpl 2.0 m ja 25 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

(HL-4 TUPLA: kaksi 100 kpl:een nippua kuituja, kaksiaukkoinen projektori RGB+valkoinen)

Kauko-ohjain infrapuna- radiotaajuudella.

 

 

HL-3 kuitusarja 5f kotiin, kuidut 1.0 mm

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja 100 kappaleen valokuitunipun paksummilla ø 1.0 mm:n kuiduilla.  Kuitujen pituudet: 30 kpl 4.0 m, 30 kpl 3.0 m, 30 kpl 2.0 m ja 10 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL-3 kuitusarja 6 kotiin, kuidut ø 2.0 mm

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 12 kpl ø 2.0 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 1 kpl 3.5 m, 2 kpl 3.2m, 2 kpl 2.8 m, 2 kpl 2.5 m, 2 kpl 2.2 m, 2 kpl 1.9 m ja 1 kpl 1.6 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Kuitujen päihin on lisävarusteena saatavana aidolla lasilinssillä varustetut päätekappaleet. Linssejä yksin kappalein voit tilata täältä. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL-3 kuitusarja 7 kotiin, kuidut ø 2.5 mm

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 12 kpl ø 2.5 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 1 kpl 3.5 m, 2 kpl 3.2m, 2 kpl 2.8 m, 2 kpl 2.5 m, 2 kpl 2.2 m, 2 kpl 1.9 m ja 1 kpl 1.6 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Kuitujen päihin on lisävarusteena saatavana aidolla lasilinssillä varustetut päätekappaleet. Linssejä yksin kappalein voit tilata täältä. Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.

HL-3 väriterapiapaketti kotiin

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3 mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 100 kpl n. 2.0 m.  HL-3 valoprojektorin tuottamat upeat värit säväyttävät muuallakin kuin asennettuna tähtitaivasprojekteihin. Asennusvihje: Kääri kuitunippu tiukalle rullalle (esim ø 10 cm) ja laita lasi -tai kristallimaljakkoon. (Viipurin torilta tuotu kristallimalja saa yllättävää uusiokäyttöä!) Sijoita projektori sopivaan paikkaan. Oma kierregalaksi on valmis! Kuitunippu antaa valoa koko kehän matkalta ja ympäri galaksia loistavat tähdet upeasti tuikkien.  Virtalähde (sisältyy pakettiin) voi sijaita metrien päässä samoin kuin ohjausnappiyksikkö. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

Valittavana tästäkin versiosta täydet värit tai valkoista valoa tuottava malli.  Esimerkin värinvaihto-ohjelmasta löydät linkistä http://www.youtube.com/watch?v=gWnnmTgOF94

 

VALOKUITUTUOTTEET AJONEUVOKÄYTTÖÖN 12 V

 • Tuotekuvaus

Sopii myös 12 voltin aurinkosähköjärjestelmiin. Verkkolaitteen (lisävaruste) kanssa toimii myös kotona.
Saatavana tilauksesta myös räätälöidyillä kuitunipuilla. Suurin kuitunippu ø 11 mm (esim. 150 kpl ø 0.75 mm kuituja)

HL-3a Valokuituprojektori ajoneuvokäyttöön 12 V

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Suurteholedillä varustettu projektori mikroprosessoriohjauksella. Ohjelmien valinta kahdella painonapilla. Sisältää projektorin ilman valokuituja ø 11 mm:n valoaukolla sekä 100 kuidulle sopivan ø 8.5 mm:n valokuitusovitteen,  2 metrin virtajohdon 12 voltille ja painonappiyksikön valinnan mukaan. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm. Projektorin materiaali anodisoitu alumiini, päädyt mustaa muovia. Kotikäyttöä varten saatavana kiinteästi asennettava 12 voltin verkkolaite, joka voidaan piilottaa esim. paneelin sisään. Ks. lisäkuva.

HL3a_6

HL-3a kuitusarja 6 autoon

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3a ajoneuvokäyttöön soveltuvan mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 33 kpl 3.0 m, 34 kpl 2.0 m ja 33 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtajohto voi olla useita metrejä samoin kuin ohjausnappiyksikön johtimet. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.
HL3a_6a

HL-3a kuitusarja 6a autoon

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3a ajoneuvokäyttöön soveltuvan mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 150 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 25 kpl 6.0 m, 25 kpl 5.0 m, 25 kpl 4.0 m, 25 kpl 3.0 m, 25 kpl 2.0 m ja 25 kpl 1.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtajohto voi olla useita metrejä samoin kuin ohjausnappiyksikön johtimet. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

HL-3a kuitusarja 6b autoon

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3a ajoneuvokäyttöön soveltuvan mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 100 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 30 kpl 1.0 m, 70 kpl 2.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtajohto voi olla useita metrejä samoin kuin ohjausnappiyksikön johtimet. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.

HL-3a kuitusarja 6c autoon

  1-2 days
 • Tuotekuvaus

Sisältää HL-3a ajoneuvokäyttöön soveltuvan mikroprosessorilla ohjatun projektorin ja valokuitunipun 150 kpl ø 0.75 mm kuituja. Kuitujen pituudet: 30 kpl 1.0 m, 70 kpl 2.0 m ja 50 kpl 3.0 m.  Projektorin helpon sijoitettavuuden vuoksi se voidaan asentaa usein aivan kuidutettavan alueen viereen tai sisään ja vältetään tarpeettoman pitkät kuidut. Virtajohto voi olla useita metrejä samoin kuin ohjausnappiyksikön johtimet. Kytkimet sijaitsevat joko laitteen päässä kiinteästi tai asennettuna miniatyyrikoteloon johtimien päässä. Johtimet ovat liittimillä ja irroitettavissa projektorista. Tehonkulutus max. 6 W. Projektorin mitat: (P) 210 mm x (K) 40 mm x (S) 20 mm. Johtimien liitännät projektorin päässä lisäävät tarvittavaa asennustilaa n. 50 mm.